Tekst koji sam platio 60€ zaradio mi je 20000€!

Kao što ste verovatno već pročitali, vlasnik sam 8 sajtova koji veoma lepo zarađuju pomoću metode koju želim i vama da predstavim.

U ovom tekstu pokazaću vam jednu video lekciju koja se prikazuje na mom kursu a gde sam polaznicima na sopstvenom primeru prikazivao statistike iz programa Google Analytics (meri broj poseta, broj prodaja itd…).

(Konkretan primer počinje na 2.28 minuta ali moja preporuka je da odgledate ceo video.)

Tu možete videti da na jednom od mojih sajtova imam oko 150 tekstova.

Dva najbolja teksta su mi zaradila preko 2,3 miliona dinara tokom dve godine rada, a u njih sam uložio po oko 60€  (koliko sam platio agenciji da mi ih napišu) i po nekoliko sati vremena tokom kojih sam ih optimizovao za bolje rangiranje u Google pretrazi.

Naravno, nije svaki tekst na tom sajtu profitabilan. Više od 30 tekstova nije zaradilo ni jedan euro tokom dve godine. I to je potpuno normalno, neki tekstovi naprave više prodaja, neki manje, a neki ništa.

Sve u svemu, sajt je zaradio više od 100.000€ tokom dve godine (12.700.000 dinara).

Kao što sam vam pisao u mom besplatnom priručniku o CashFlow metodi, cilj je da odaberete jednu oblast i da napravite sajt gde ćete pisati sve moguće teme iz te oblasti.

Vremenom će se taj vaš sajt rangirati u Google pretrazi, i kad god neko bude tražio nešto u vezi toga, vaši tekstovi će se pojavljivati među rezultatima.

Kada posetilac klikne u rezultatima pretrage i dođe na vaš sajt cilj vašeg teksta je da mu pruži korisne informacije u vezi onoga što je tražio. Pored toga, vi ćete ga kroz tekst ubediti da kupi neki vaš proizvod ili proizvod vašeg partnera koji će vam platiti proviziju.

To je cela filozofija ovog posla!

Kada napravite sajt sa 100-200 tekstova imaćete pristojan broj besplatnih posetilaca sa Google pretraživača. Svi ti posetioci su šansa da nešto prodate i zaradite!

Počnite da radite na svom biznisu i bićete mi zahvalni! Zaboravite na mukotrpan posao od 09 do 17h. Postoje mnogo lakši i bolji načini za lep život.

1 thought on “Tekst koji sam platio 60€ zaradio mi je 20000€!”

Leave a Comment